Emmanuel Ingelaere

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
2499



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
178
Huidige aantal punten:
3704

Palmares

2019
Ploeg zonder naam
1117 ptn
356 op 656
2018
fluppedegibbe
1148 ptn
402 op 715
2016
Gilbert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1819 ptn
189 op 750

2019
Fluppedegibbe
2314 ptn
321 op 655
2018
fluppedegibbe
3237 ptn
318 op 596
2017
Bardiani vertrouwk ni :P (lol)
3236 ptn
228 op 604
2016
de gibbe
1357 ptn
438 op 596

2019
#jesuisPhil
4066 ptn
1 op 775
2018
Ploeg zonder naam
2131 ptn
237 op 600
2017
Emmanuel Ingelaere
1792 ptn
280 op 809
2016
Gilbert Belgisch Kampioen 2016
2293 ptn
407 op 691
2015
gibbedefluppe
3532 ptn
304 op 709

2016
gibbedefluppebeastbelgiumchamp
1787 ptn
281 op 437
2015
Peace ollemoale
2391 ptn
62 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
434 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
4066 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3345 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2499 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7497 ptn