Christophe Pieters

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
15
Gemiddelde score dit seizoen:
2284



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
249
Huidige aantal punten:
3541

Palmares

2019
The Boss
1355 ptn
156 op 656
2018
The Boss
1116 ptn
443 op 715
2016
The boss
1595 ptn
381 op 750
2015
The Boss
1934 ptn
57 op 597
2014
The Boss
1734 ptn
186 op 567
2013
The Boss
1864 ptn
23 op 449
2012
The boss
1004 ptn
234 op 310

2019
The boss
1953 ptn
445 op 655
2011
The Boss
1844 ptn
127 op 160

2019
The Boss'a Nova
3545 ptn
111 op 775
2018
The Boss
2160 ptn
293 op 600
2017
The Boss
1713 ptn
313 op 809
2016
The Boss
2422 ptn
356 op 691
2015
The boss
3383 ptn
360 op 709
2014
The Boss
1879 ptn
146 op 585
2013
The Boss
1709 ptn
478 op 589
2012
The boss
2722 ptn
71 op 420
2011
The boss
269 ptn
373 op 402

2011
The Boss
45 ptn
218 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
383 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
3545 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2510 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2284 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6853 ptn