Henric Devenyns

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
2442



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Vrienden van de vrijdag
1319 ptn
176 op 656
2018
H Devenyns
1509 ptn
90 op 715
2016
Devenyns
1849 ptn
169 op 750
2015
Team Fret Kak!
1474 ptn
321 op 597

2019
Vrienden van de Vrijdag
3017 ptn
113 op 655
2018
Devenyns
2393 ptn
419 op 596
2017
Poging 3000
3032 ptn
323 op 604
2016
Devenyns!
1227 ptn
493 op 596
2015
Team Fret Kak!
4091 ptn
2 op 507

2019
Vrienden van de Vrijdag
2991 ptn
404 op 775
2018
Ploeg zonder naam
2745 ptn
47 op 600
2017
Mekke de Mindervalide Motaar
1145 ptn
549 op 809
2016
Henric Devenyns
2057 ptn
495 op 691
2015
Team Fret Nectar en Ambrozijn!
4331 ptn
46 op 709
2014
Team Fret Kak!
2092 ptn
102 op 585

2017
Wat krijg je nog voor dat geld
4456 ptn
81 op 550
2016
Alles op Boeckmans
2408 ptn
119 op 437
2015
Team Fret Kak!
1461 ptn
310 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
338 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 10 - Parijs - Roubaix)
Hoogste totaalscore ooit:
3017 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2660 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2442 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7327 ptn