Tom Kelly

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
2244



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
538
Huidige aantal punten:
1552

Palmares

2019
Ploeg zonder naam
884 ptn
545 op 656
2018
Caramel Thickshake
1183 ptn
359 op 715
2016
Caramel Thickshake
1812 ptn
197 op 750
2015
Aussie Represent
997 ptn
538 op 597

2019
Monkerai Knight
2700 ptn
383 op 655
2018
Caramel Thickshake
2914 ptn
210 op 596
2017
Caramel Thickshake
2793 ptn
415 op 604
2016
Caramel Thickshake
1162 ptn
512 op 596
2015
Cmon Richie!
3185 ptn
41 op 507

2019
Ploeg zonder naam
3148 ptn
327 op 775
2018
Tom Kelly
2540 ptn
187 op 600
2017
Caramel Thickshake
919 ptn
603 op 809
2016
Caramel Thickshake
2192 ptn
458 op 691
2015
Caramel Thickshake
4196 ptn
95 op 709
2014
Aussie Legends
2633 ptn
35 op 585

2017
Carmel Thickshake
4583 ptn
58 op 550
2016
Caramel Thickshake
2385 ptn
125 op 437
2015
Caramel Thickshake
1613 ptn
267 op 492
2014
Aussie
3133 ptn
17 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
310 ptn (La Vuelta 2017 - Rit 16 - Circuito de Navarra - Logrono)
Hoogste totaalscore ooit:
3148 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2604 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2244 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6732 ptn