Arjan Desante

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
27
Gemiddelde score dit seizoen:
2389



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
141
Huidige aantal punten:
3804

Palmares

2019
Break a leg
1226 ptn
252 op 656
2018
Tom Boonen Tribute Band
1559 ptn
65 op 715
2016
Omdat Kristoff te duur was...
1877 ptn
156 op 750
2015
Omdat Kristoff te duur was
1504 ptn
302 op 597
2014
Omloop De Weekbode
1890 ptn
52 op 567

2019
Primoz is de primus
2969 ptn
137 op 655
2018
Geen Froome uit principe
2553 ptn
280 op 596
2017
Chi dorme non piglia pesci
2819 ptn
408 op 604
2016
Haai van Messina
2026 ptn
104 op 596
2015
Vaffanculo
2349 ptn
208 op 507
2014
Pizza Quintana
2890 ptn
245 op 488

2019
Als Pinot valt, ben ik Pineut
2973 ptn
412 op 775
2018
Nibaliria
1638 ptn
468 op 600
2017
Omdat Sagan te duur was
2575 ptn
58 op 809
2016
Ik geloof niet in Jurgen VDB
3155 ptn
102 op 691
2015
Ceci n'est pas un vélo
3649 ptn
264 op 709
2014
Froontador
810 ptn
460 op 585
2013
Arjan 's Team
2648 ptn
235 op 589

2017
Tapas met Froomey
4473 ptn
78 op 550
2016
Contador is oud en versleten
1619 ptn
316 op 437
2015
Paella Quintana
2065 ptn
130 op 492
2014
Paella Quintana
2507 ptn
109 op 443
2013
De gesneden broden
1507 ptn
294 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
395 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3804 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3075 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2389 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7168 ptn