Marc Oosterlinck

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
2157



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Liester
812 ptn
591 op 656
2018
Liester
1677 ptn
18 op 715
2016
LIESTER
1613 ptn
356 op 750
2015
Liester
1326 ptn
414 op 597
2014
Marc Oosterlinck
1359 ptn
423 op 567

2019
Liester
3503 ptn
128 op 655
2018
LIESTER
2538 ptn
335 op 596
2017
LIESTER
2746 ptn
432 op 604
2016
Giromarc
1965 ptn
126 op 596
2015
Marc Oosterlinck
2073 ptn
292 op 507

2018
Liester
2814 ptn
210 op 600
2017
liester
1803 ptn
276 op 809
2016
Liester
3306 ptn
69 op 691
2015
LIESTER
3945 ptn
172 op 709
2014
liester
2281 ptn
77 op 585
2013
Liester
2653 ptn
233 op 589

2017
Vuelta 2018
204 ptn
541 op 550
2016
Liester
1230 ptn
397 op 437
2015
Marc Oosterlinck
1248 ptn
356 op 492
2014
liester
1895 ptn
296 op 443
2013
Liester
3061 ptn
25 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
383 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3503 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2490 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2157 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4315 ptn