Nori Boucherim

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
-34
Gemiddelde score dit seizoen:
1345



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2018
1891
840 ptn
632 op 715
2016
1891
2154 ptn
36 op 750

2019
189
2691 ptn
211 op 655
2018
1891
2709 ptn
344 op 596
2017
1891
2851 ptn
392 op 604
2016
1891
1433 ptn
410 op 596
2015
MathisAxelle
2435 ptn
180 op 507
2014
Axelle Mathis
3122 ptn
192 op 488

2018
Glory 1891
2768 ptn
37 op 600
2017
1891
2043 ptn
179 op 809
2016
1891
2204 ptn
452 op 691
2015
Nori Boucherim
4550 ptn
10 op 709
2014
Nori Boucherim
2122 ptn
98 op 585
2013
axelle mathis
1870 ptn
453 op 589

2017
Nori Boucherim
4894 ptn
19 op 550
2016
1891
1690 ptn
306 op 437
2015
Nori Boucherim
2035 ptn
136 op 492
2014
Nori Boucherim
2353 ptn
144 op 443
2013
Nori Boucherim
2273 ptn
137 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
365 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 8 - Gent - Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
2893 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2212 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1345 ptn
Totaalscore dit seizoen:
2691 ptn