Sandy Poppe

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
11
Gemiddelde score dit seizoen:
2000



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
72
Huidige aantal punten:
2268

Palmares

2019
The Vlamos'ollandaise Brigade
845 ptn
573 op 656
2018
Wielerclub 'komt dat zien'
1458 ptn
122 op 715
2016
Puur Natuur!
1429 ptn
494 op 750
2015
Time2fly?
1771 ptn
125 op 597
2014
Sandy Poppe
1453 ptn
391 op 567

2019
De totentrekkers
2876 ptn
62 op 655
2018
Wielerclub 'heer en meester'
3453 ptn
42 op 596
2017
The MaxiLuissekes
3041 ptn
318 op 604
2016
de Stoemperkes
2049 ptn
94 op 596
2015
Dare Nulla Per Favore
2026 ptn
304 op 507
2014
Tashi-Waza
3553 ptn
98 op 488

2019
Mmmmm Barbe Ruby!
2280 ptn
664 op 775
2018
Pas de douleur pas de gloire
2210 ptn
178 op 600
2017
Allez Allez Roulez!
1130 ptn
552 op 809
2016
Louiseke 4 Life
3751 ptn
10 op 691
2015
Vouloir c'est pouvoir
3192 ptn
429 op 709
2014
Pur Sang!
3846 ptn
3 op 585
2013
Madrugada
1870 ptn
452 op 589

2017
Lanzar una tactica diferenti
5040 ptn
8 op 550
2016
Louiseke4Life
2303 ptn
138 op 437
2015
Vamos Reterdado!
2186 ptn
105 op 492
2014
Pur Sang Extended!
1750 ptn
332 op 443
2013
Magrugada
1731 ptn
238 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
398 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3453 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2733 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2000 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6001 ptn