jeroen parret

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
14
Gemiddelde score dit seizoen:
2205



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Kittel Is Een Prutser
1283 ptn
206 op 656
2018
Kittel Is Een Prutser
1326 ptn
229 op 715
2016
Kittel Is Een Prutser
1963 ptn
106 op 750
2015
Kittel Is Een Prutser
1282 ptn
440 op 597
2014
Kittel Is Een Prutser
2003 ptn
20 op 567

2017
Kittel Is Een Prutser
2792 ptn
416 op 604
2016
Kittel Is Een Prutser
1825 ptn
197 op 596
2015
Kittel Is Een Prutser
2137 ptn
273 op 507
2014
Kittel Is Een Prutser
2740 ptn
293 op 488

2019
Kittel Is Een Prutser
3127 ptn
339 op 775
2017
Kittel Is Een Prutser
1683 ptn
327 op 809
2015
Kittel Is Een Prutser
3510 ptn
312 op 709
2014
Kittel Is Een Prutser
1093 ptn
390 op 585
2013
Manx Missile
2139 ptn
389 op 589

2016
Kittel Is Een Prutser
1459 ptn
350 op 437
2015
Kittel Is Een Prutser
1465 ptn
308 op 492
2014
Kittel Is Een Prutser
1571 ptn
369 op 443
2013
Kittel Is Een Prutser
2554 ptn
88 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
337 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 9 - Ronde van Vlaanderen )
Hoogste totaalscore ooit:
3127 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
855 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2205 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4410 ptn