luc pertz

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
7
Gemiddelde score dit seizoen:
1739



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
lucthekingluc
1485 ptn
76 op 656
2018
LUCthekingLUC
1141 ptn
410 op 715
2016
luc pertz
1961 ptn
107 op 750
2015
lucsjessterrenparade
1799 ptn
112 op 597
2014
luc pertz
1512 ptn
346 op 567
2013
lucthekingluc
1224 ptn
271 op 449

2015
luc pertz
2898 ptn
78 op 507
2014
luc pertz
3284 ptn
155 op 488

2019
Chauvinistique
1993 ptn
709 op 775
2015
lucsjessterrenparadé
2184 ptn
629 op 709
2014
lucthekingluc
1323 ptn
309 op 585

Stats

Hoogste ritscore ooit:
380 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
1993 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
668 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1739 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3478 ptn