Bjorn Huyghebaert

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
15
Gemiddelde score dit seizoen:
2696



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
311
Huidige aantal punten:
0

Palmares

2019
Eendracht achteruit
1611 ptn
25 op 656
2018
Bjorn Huyghebaert
1668 ptn
22 op 715
2016
Bjorn Huyghebaert
1698 ptn
282 op 750
2015
Bjorn Huyghebaert
1771 ptn
126 op 597
2014
Bjorn Huyghebaert
1867 ptn
72 op 567
2013
Cofipis
363 ptn
432 op 449

2019
Eendracht achteruit
3965 ptn
29 op 655
2018
Mercatone uno
3953 ptn
19 op 596
2017
Mercatone Due
3011 ptn
329 op 604
2016
Mercatone due
1602 ptn
319 op 596
2015
Mercatone due
3274 ptn
31 op 507
2014
Mercatone due
3926 ptn
31 op 488
2013
Cofipis
2281 ptn
247 op 401

2019
Bjorn Huyghebaert
2512 ptn
589 op 775
2017
Bjorn Huyghebaert
826 ptn
640 op 809
2016
Bjorn Huyghebaert
2555 ptn
296 op 691
2015
Bjorn Huyghebaert
3975 ptn
157 op 709
2014
Mercatone duo
1462 ptn
270 op 585
2013
De Ciskes
1805 ptn
467 op 589

2017
Bjorn Huyghebaert
4042 ptn
147 op 550
2016
Los Piratas
2372 ptn
126 op 437
2015
Vaya Con Dios
870 ptn
449 op 492
2014
Mercatone due
1782 ptn
323 op 443
2013
dat dan weer net niet
1246 ptn
346 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
399 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3965 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2953 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2696 ptn
Totaalscore dit seizoen:
8088 ptn