Michiel Van eetvelde

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
18
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
106
Huidige aantal punten:
1211

Palmares

2018
Charlie's angels
1118 ptn
438 op 715
2016
Michiel Van eetvelde
1629 ptn
338 op 750
2015
VAN EETVELDE
1871 ptn
81 op 597
2014
van eetvelde
1713 ptn
207 op 567
2013
van eetvelde
1288 ptn
238 op 449

2018
Da Michele
3054 ptn
202 op 596
2017
VAN EETVELDE
3821 ptn
37 op 604
2016
Van Eetvelde
1218 ptn
496 op 596
2015
Michiel Van eetvelde
2702 ptn
113 op 507
2014
van eetvelde
2688 ptn
307 op 488
2013
van eetvelde
3776 ptn
21 op 401

2017
Ik drink graag aperol spritz!
383 ptn
747 op 809
2015
VAN EETVELDE
3927 ptn
179 op 709
2014
van eetvelde
4076 ptn
2 op 585
2013
van eetvelde
2152 ptn
386 op 589

2017
Da Michele
2569 ptn
383 op 550
2016
VAN EETVELDE
1781 ptn
282 op 437
2015
VAN EETVELDE
1019 ptn
416 op 492
2014
Michiel Van eetvelde
1612 ptn
360 op 443
2013
van eetvelde
1776 ptn
225 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
328 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 10 - Parijs - Roubaix)
Hoogste totaalscore ooit:
3054 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
979 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn