Marc De Goignies

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
20
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
109
Huidige aantal punten:
513

Palmares

2018
Marc Racing
1250 ptn
291 op 715
2016
Marc De Goignies
1500 ptn
446 op 750
2015
Marc De Goignies
1642 ptn
217 op 597
2014
Aronekes
1756 ptn
152 op 567
2013
Marc De Goignies
1738 ptn
55 op 449

2018
Marc Racing
3529 ptn
155 op 596
2017
Marc Racing
2895 ptn
377 op 604
2016
Aron racing
2347 ptn
25 op 596
2014
Marc De Goignies
3300 ptn
149 op 488
2013
mgoign
2384 ptn
227 op 401
2012
Bliksem racing
2220 ptn
114 op 255

2018
Marc Racing
2836 ptn
56 op 600
2017
Marc Racing
2162 ptn
140 op 809
2016
Aron Racing
3258 ptn
80 op 691
2015
Aron racing
3888 ptn
192 op 709
2014
Aron
1486 ptn
261 op 585
2013
Bliksem Racing
2388 ptn
315 op 589
2012
Bliksem racing
2030 ptn
228 op 420

2017
Marc racing
3414 ptn
265 op 550
2016
Aron Racing
1774 ptn
284 op 437
2015
Aron Racing
1072 ptn
401 op 492
2013
Marc De Goignies
2361 ptn
121 op 403
2012
Bliksem racing
2831 ptn
172 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
385 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
3529 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1676 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn